The Brentford Project

Ballymore

The Brentford Project has been conceived to celebrate the creative diversity of this part of leafy West London, at a junction of river, canal road and rail.

 

Through imaginative reuse of existing riverside buildings the yards and lanes are brought back to life – a new bakery and events space acting as a draw to the waterside with a sales gallery showcasing the wider development.

 

The design team, led by HAL, included Studio Huw (landscape) and Johnson Naylor (interiors)

Long Section
Pub section
Site Plan

Back to Top

Follow us

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Tumblr - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

HAL Architects

+44 20 7580 2359

info@halarchitects.co.uk

Site Plan

Image by HAL Architects