Back to Top

Follow us

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Tumblr - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

HAL Architects

+44 20 7580 2359

info@halarchitects.co.uk

A conversion of a neo-Georgian house in Dulwich creates a revitalised space for stylish family living. A fully glazed extension leading out to a timber deck and slate lined swimming pool, and shocking pink walls à la Luis Baragán set the scene, with external fireplace and framed views to the garden beyond.


Extensive remodelling of the existing ground floor creates a multi-functional space with back-lit bar and kitchen, a freestanding fireplace and family dining and sitting areas. Roof lights provide natural illumination and existing windows are treated to resemble large picture frames.


Shortlisted for the AJ Small Projects Award,
Finalist FX Awards.

Dulwich House

Private Client